سفارش تبلیغ
صبا ویژن

راه باریک

نظر

طلاق خانواده را منهدم و کانون عاطفی فرزندان را نابود نموده و اعضای خانواده را به نوعی ، درگیر مسائل روحی و روانی می کند و در نهایت ، سلامت بافت جامعه را به خطر می ا ندازد . از علل طلاق می توان به فقر اقتصادی ، کم سن و سالی زن و مرد ، بی فرزندی و کم فرزندی اشاره کرد .

علل طلاق

علل طلاق

 

علل طلاق که خانواده را از هم می باشد مورد بررسی محققان قرار گرفته و به نتایجی دست یافتند . با توجه به اهمیتی که خانواده دارا می باشد ، باید بدانیم عواملی وجود دارد که در روند طبیعی خانواده اخلال ایجاد می نماید  . در زیر به برخی ازعلل طلاق اشاره کرده ایم .

بررسی عوامل فروپاشی خانواده و علل طلاق

طلاق خانواده را منهدم و کانون عاطفی فرزندان را نابود نموده و اعضای خانواده را به نوعی ، درگیر مسائل روحی و روانی می کند و در نهایت ، سلامت بافت جامعه را به خطر می اندازد .

1-فقر  اقتصادی از علل طلاق

فقر را می توان از روی مشخصات و نشانه های گوناگون چون ، در آمد ، عدم آموزش مهارت های زندگی ، تعلیم و تربیت نامناسب وناقص ، کمبود افراد ماهر در نیروی کار ، زندگی در خانه های نامناسب و تعداد زیاد کودکان شناخت .

2- ناسازگاری ها و فقدان مهارت های جنسی در زندگی زناشویی

بین رابطه جنسی و میزان علاقه زن و شوهر رابطه مستقیم وجود دارد . به سخن دیگر , هرچه میزان علاقه زن و شوهر بیشتر باشد ، رابطه جنسی و رضایت از آن افزونتر می گردد .

3- کم سن و سالی زن و مرد از علل طلاق

اگر مرد و زن کم سن و سال باشند و به خوبی مورد حمایت افراد بزرگتر قرار نگیرند ، ناسازگاری شان در زندگی بیشتر می شود . چون فاقد مهارت های اساسی در زندگی هستند  و این عمل گاهی منجر به طلاق می گردد .

4- بی فرزندی و کم فرزندی از علل طلاق

بی فرزندی و کم فرزندی هم از علل طلاق است و  سبب ناپایداری خانواده می شود . البته بسیاری از پدر و مادرها به خاطر فرزندانشان ناراحتی و مشکلات را تحمل میکنند و برای آسودگی کودکان به زندگی با تمام ناملایماتش ادامه می دهند .

5-نداشتن توافق اخلاقی و سازش از علل طلاق

محیط سالم یک خانواده و به عبارتی دیگر ، جو عاطفی آن به عوامل گوناگون همچون موارد ذیل بستگی دارد .

-نحوه ارتباط و طرز برخورد افراد یک خانواده با یکدیگر

-نظر افراد خانواده نسبت به هم

-احساسات و علایق آنها به یکدیگر

-همکاری یا رقابت آنها با یکدیگر

6-فقر فرهنگی و اموزشی از علل طلاق

طبق تحقیقات انجام شده ، یکی از عوامل فروپاشی خانواده ها ف فقر فرهنگی و آموزشی می باشد .

در این نوع خانواده ها ، به علت پایین بودن سطح سواد والدین و عدم آگاهی از شیوه های صحیح تعلیم و تربیت ، کانون گرم خانواده از هم فرو می پاشد . این هم علل دیگری از طلاق است .

7-اعتیاد به مواد مخدر  از علل طلاق

انسان همیشه به دنبال چیزهایی تازه می گردد و ذاتا خواستار تنوع است . این ویژگی های انسانی ، اساس پیشرفت انسان را تشکیل می دهند . این امر در بعد مثبت ، موجب تکامل و در بعد منفی ، انحطاط و نابودی را سرعت می بخشد . و اصطلاحا افراد معتاد در تخریب خود تسلیم می شوند .

طلاق و علل طلاق

انتظار رفتار متفاوت در خانواده

اگر می خواهید زندگی خانوادگی آرام تری داشته باشید ، مهم آن است که این واقعیت را برای خود حل کنید . اعضای خانواده که بیشترین علاقه را به آنها داریم مسلما رفتاری متفاوت از دیگران با ما دارند ، ما بهترین وبدترین جنبه های اعضای خانواده خود را مشاهده می کنیم و آنها نیز به سهم خویش بهترین و بدترین جنبه های ما را مشاهده می کنند .

دلیل این نوع رفتار آن است که ما احساس راحتی بیشتری با آنها می کنیم . به گزارش آسان طب در مقابل آنها زیاد سنجیده رفتار نمی کنیم و حس می کنیم که کمتر چیزی داریم که از دست بدهیم .

محیط خانواده مانند گلی است که تحت شرایط خاص شکوفا می گردد . این محیط زمانی آرام می شود که محیط عاطفی آن سنجیده باشد .

به هر بحران و پیشامدی عکس العکس العمل نشان ندهید و از منابع مستعد استرس و اختلافات بپرهیزید . بدین ترتیب با انجام این روش می توانید با زندگی و پیشامدهای آن برخوردی صحیح داشته باشید .

 

منبع مطلب علل طلاق : سایت آسان طب

http://asanteb.com/


نظر

در سرزمین ایران گیاهان دارویی متنوعی موجود است که هر کدام فواید بسیار زیادی دارند . به طور مثال پمادهایی که از گیاه بذرالنج تهیه می شود ، تحت نظر پزشک ، در دردهای روماتیسمی مصرف می شود . گیاه برزک یا تخم کتان ضد سرطان است و کم کننده کلسترول بد خون و تری گلیسرید و موثر در کاهش فشار خون می باشد .

خواص گیاهان دارویی

خواص گیاهان دارویی

خواص گیاهان دارویی بسیار متنوع است . در سرزمین ایران گیاهان دارویی متنوعی موجود است که هر کدام فواید بسیار زیادی دارند . در زیر به خواص گیاهان دارویی بذرالنج ، برزک و بخور مریم اشاره می کنیم .

خواص گیاهان دارویی : گیاه بذر النج ( بنگ دانه )

بذر النج تمام بخش هابش پوشیده از کرک های بسیار سمی است و در قدیم آن را گیاه جادویی خواب آور می دانستند .

برگ ها و ساقه و دانه اش محتوی آلکالوئید های سمی مثل هیوسیامین ، اسکوپولامین ، و آتروپین می باشد که این مواد بر سیستم اعصاب مرکزی و پاراسماتیک اثر می کند اثرش مثل رازک می باشد . برای رفع درد دندان و جلوگیری از استفراغ مصرف دارد . به دلیل داشتن اثر سمی شدید در طب سنتی و مردمی مصرف آن زیاد معمول نبوده است و امروزه هم در تهیه داروهای آرام بخش و ضد آسم ، ترمیم کننده و تقویت کننده سیستم اعصاب حرکتی و تکسین ناراحتی هایی که در رابطه با پیری و ضعف و جراحی ها ایجاد می شود به کار می رود.

پماد ها و ضماد هایی هم از ترکیب روغن دانه آن و برگ ها و گلش تهیه می شود که در دردهای روماتیسمی مصرف می شود ولی چون اثر سمی شدیدی دارد مصرف آن باید زیر نظر پزشک باشد .

در حساسیت ها و نارحتی های دستگاه گوارش هم قرص هایی که در ترکیب آنها هیوسامین است تجویز می شود .

خواص گیاهان دارویی : برزک یا تخم کتان

گیاه برزک یا تخم کتان ، ضد سرطان است و کم کننده کلسترول بد خون و تری گلیسرید و موثر در کاهش فشار خون و تقویت کننده بدن در برابر بیماری های قلبی و رگ ها و رشد مو و ناخن و پوست و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است .

بخور ساقه کتان برای رفع گرفتگی بینی حاصل از زکام و پودر سوخته آن برای جلوگیری از خونریزی زخم ها و کمک به التیام آنها مصرف می شود گل آنها مفرح و مقوی قلب است . تخم آن مایل به زردی و و براق و نرم و مسکن است بعضی از دانه ها سفید یا متمایل به قرمز یا سیاه است .

مدر بول و شیر و عرق و ملین و برای ناراحتی کلیه و مثانه و در امعاء است و با کمی فلفل برای تقویت قوه باء افراد ضعیف و ناتوان مفید است . همچنین ریشه اش مایل به سردی و پودر ساییده خشک شه آن برای زخم ها مفید است . از خواص گیاهان دارویی اکثرا بهبود زخم هاست که تخم کتان از این امر مستثنی نیست .

بو داده دانه برزک قابض و برای ناراحتی های سینه و سرفه بی نهایت مفید است و ضمادش با تخم اسپرزه جهت تسکین درد مفاصل و نقرس و سیاتیک موثر است . به گزارش اسان طب برزک در آب سرد برای رفع بعضی جوش های نرم صورت و مالیدن لعاب آن به صورت برای رفع جوش های نرم و یا بعضی لکه های سیاه و جوش های سر سیاه و چربی پوست بسیار مفید و موثر است .

مرهم و ضماد مخصوص به نام مرهم اولئو کلکر ( روغن برزک + آب آهک ) تهیه می شود که برای درمان سوختگی ها مصرف می شود . مخلوط این روغن با الکل و صابون های پتاسی برای دردهای روماتیسمی موثر است برای رفع آبسه و ورم پوستی خمیر آرد دانه برزک با آب اثر بسیار دارد .

اگر دانه آن را در آب گرم ریخته کمی برگ یا گل ختمی را به آن اضافه کنید برای دفع ورم معده و ناراحتی های گوارشی دام ها به کار می برند . در مبارزه با دیابت هم نقش کمکی می تواند داشته باشد .

خواص گیاهان دارویی : بخور مریم

ریشه و غده زیر زمینی و عصاره آنها به مصرف دارویی می رسد . اثر عصاره اش بیشتر است موجب رفع لکه هایی که در آن افتاب روی صورت به وجود می آید و نقرس و ضعف های عصبی مفید است .

ضماد این گیاه دارویی با روغن زیتون کهنه شده برای رفع شکاف ها و ترک های اندام که در برابر سرما ایجاد می شود مفید می باشد . بوئیدن گیاه تازه آن که کوبیده باشد برای تخلیه و تمیز کردن بینی و تخم آن لینت بخش مزاج است .

همچنین جلا دهنده پوست و ضماد تخمش برای ناراحتی های جلدی مثل زرده زخم و لکه های صورت که در اثر آفتاب ایجاد می شود و خنازیر ( بیماری ورم گلو) و ورم سخت و رنجوری و مصرف آن به صورت سرمه کشیدن در چشم برای ریزش آب از چشم مفید است .

 

منبع مطلب خواص گیاهان دارویی : سایت آسان طب

http://asanteb.com/


نظر

نق زدن کودکان عادتی است که از زیاده طلبی سرچشمه میگیرد و هفته ها و ماهها طول می کشد تا در کودک جا بیفتد ، اما مدت بسیار کوتاهی طول می کشد تا بر آن غلبه کنید .

نق زدن کودکان

نق زدن کودکان

نق زدن کودکان  در دوره پیش دبستانی و دبستان بیشتر از همیشه اتفاق می افتد ، من می خواهم درباره مشکل نق زننده های حرفه ای و دائمی که خودشان و پدر و مادرشان را بیچاره می کنند ، حرف بزنم . نق زدن کودکان عادتی است که از زیاده طلبی سرچشمه میگیرد و هفته ها و ماهها طول می کشد تا در کودک جا بیفتد ، اما مدت بسیار کوتاهی طول می کشد تا بر آن غلبه کنید .

مادری در مقابل نق زدن دختر پنج ساله اش برای مدت کوتاهی خود را به ندیدن و نشنیدن می زد و بعد به دختر پیشنهاد می کرد هر چه را که دلش می خواهد بر دارد . اما لحن مادر عذرخواهانه و از سر بی تصمیمی بود . او هرگز و حتی پس از آن که یک ساعت نق زدن کودک را تحمل می کرد ، لحن آمرانه به خود نمی گرفت . حتی گاهی اوقات خودش هم نق می زد و می گفت : بس کن . این قدر نق نزن . عاقبت کار چه شد ؟ یک ترانه کسالت اور دو صدایی پر از نق زدن از هر دو اجرا شد .

چرا بعضی از پدر و مادر ها نق زدن کودکان را تحمل می کنند ؟

بعضی از والدین به طور ناخودآگاه در مورد نق زدن کودکان احساس می کنند که کودک حق دارد دائما برخواسته های خود بیفزاید و آنها نباید زیاد سخت بگیرند . چون ممکن است تقصیر داشته باشند ، مثلا به کودک چیزهایی را که نیاز دارد نداده و یا او را به اندازه کافی دوست نداشته باشند . به گزارش آسان طب  والدین فوق العاده وظیفه شناس که پدر و مادرانشان همیشه از انها انتقاد کرده اند و در نتیجه احساس بی کفایتی می کنند ، اغلب بچه هایشان را با کمی احساس گناه بزرگ می کنند ، چون حس می کنند دانش آنها در مورد بچه داری کم است و می ترسند که کارشان را درست انجام ندهند .دلایل بی شماری وجود دارد که والدین به طور ناخودآگاه در مقابل یکی از فرزندان احساس گناه می کنند . مثلا مادر ممکن است کاملا برای حاملگی اماده نبوده و از کودک به دنیا نیامده متنفر بوده باشند ، ممکن است کودک عصبی و زیاده طلب باشد و مادر را با خواسته هایش از کوره در ببرد یا ممکن است او را به یاد یکی از اعضای خانواده بیندازد که روزگار مادر را در گذشته سیاه کرده و در او احساس دشمنی و گناه را بر انگیخته است . همه این احساسات حالا در رفتار مادر نسبت به کودک نقش اساسی را ایفا می کند .

بنابراین غالبا احساس گناه یا اسان گیری بیش از حد است که اجازه نمی دهد پدر و مادر حد و مرزی برای کودک تعیین کنند و در مقابل خواسته های او بایستند .

مقابله با نق زدن کودکان

اول باید ببینید ایا برخورد شما در مقابل نق زدن کودکان ،  نق های او را تقویت می کنند یا نه . شاید حالت شما امیخته ای باشد از تردید ، اسان گیری ، گناه و عصبانیت غیر قابل اجتنابی که از احساس قربانی شدن سرچشمه می گیرد .

هنگامی که والدین اعتماد به نفس طبیعی درباره اداره فرزندشان دارند و وظایف خود را به شکل موثرتری انجام می دهند ، می توانند رفتاری دوستانه را با جدیت و وضوح در هم بیامیزند . صمیمیت و اعتماد به نفس والدین سبب می شود که کودک روحیه همکاری خود را حفظ کند و در نتیجه راهنمایی هایی را که مورد نیاز اوست ، بپذیرد . والدین مطمئن با کودک خود درباره حد و حدودی که برای او قائل هستند بحث نمی کنند . اگر به بچه ها اجازه بحث داده شود تا ابد بحث می کنند . عقیده خود را بیان و حد و مرزها را تعیین کنید و با روحیه ای شاد اما مصمم به بحث خاتمه بدهید . این کارها نق زدن کودکان را کنترل خواهد کرد .

 

منبع مطلب نق زدن کودکان : سایت آسان طب

http://asanteb.com/


نظر

شوهر ایده آل بودن ، یکی از مهارت های اجتماعی در بهتر زیستن است که نقش اساسی در خانواده داشته و به عهده مردان می باشد . زندگی شغلی آقایان ارتباط مستقیمی با زندگی شخصی و خصوصیات دارد . هر چه در خانه شادتر باشند و ارتباط بهتری با همسرشان داشته باشند ، انرژی بیشتری دارند تا صرف کارشان کنند .

شوهر ایده آل

شوهر ایده آل

 

شوهر ایده آل بودن ، یکی از مهارت های اجتماعی در بهتر زیستن  است که نقش اساسی در خانواده داشته و به عهده مردان می باشد  . زندگی شغلی آقایان ارتباط مستقیمی با زندگی شخصی و خصوصیات دارد . هر چه در خانه شادتر باشند و ارتباط بهتری با همسرشان داشته باشند ، انرژی بیشتری دارند تا صرف کارشان کنند .

مهارت بهتر بودن و شوهر ایده آل بودن

ارتباط غلط با همسرتان نیرویی را که برای موفق شدن در کارتان لازم است از وجودتان دور می کند و شما احساس می کنید که دست به هر کاری که می زنید و وارد هر شغلی که می شوید دچار شکست می گردید . عقیده بر این است که برای بهتر زیستن در کانون خانواده و ارتباطات اجتماعی در بین افراد خانواده بیشترین نقش را آقایان دارند . به همین خاطر لازم است آقایان با توجه به مشغله های فراوان در محیط خارج از خانه ، فشارهای روحی برای کار بیشتر ، توصیه زیر را برای بهتر بودن و بهتر زیستن به کار برند .

شوهران دوست دارند بدانند که چگونه می توانند خانه شان را نسبت به خودشان متعهد و علاقه مند نگه دارند و یک شوهر ایده آل شوند  . با رشد آگاهی شماست که متوجه می شوید نیازها و خواسته های زنان ممکن است با شما متفاوت باشد . با یادگرفتن و اجرای فنون زیر شما دارای همسری شاد و دوست داشتنی ، حامی ، علاقه مند و وفادار می گردید و تغییرات معجزه آسایی را در زندگیتان پدید می آورید .

ویژگی های شوهر ایده آل

1. شوهر ایده آل ، زنش را شریک زندگی‌اش می‌داند؛

زن کسی نیست که کنترل شود و در راه ارضای نیازهای شوهر به دنبال تسلط بر او باشیم. زن را باید شناخت ، درک کرد و بدانیم او نیز اهداف خاص خود را دارد. زن، کودک هم نیست. او شریک زندگی‌ای است که شوهرش باید راه ارتباط برقرار کردن با او را بیاموزد.

در ازدواج، مرد و زن شریک یکدیگر می‌شوند. وقتی شوهر از صمیم قلب زنش را شریک زندگی اش ببیند، تصمیم‌گیری را به یک کار مشترک بدل می‌کند. شوهر عاشق، شوهری است که درباره آنچه برای زنش از همه مهم‌تر است فکر می‌کند و مصمم است تا روند تصمیم‌گیری را در این جهت هدایت کند. اگر زن نیز عاشق شوهرش باشد به آنچه برای شوهرش از همه چیز مهم‌تر است فکر می‌کند و در نهایت، بهترین تصمیم را می‌گیرد.

2. شوهر ایده آل ، زنش را بی قید و شرط دوست دارد؛

عشق بی قید و شرط یعنی همسرمان را بدون هیچ شرطی یا در ازای وظیفه ای و بدون توجه به ویژگی هایش دوست داشته باشیم و او را برای خودش بخواهیم .  تفکر امروزی مردم، بیشتر حسابگرانه است: «اگر مرا دوست داشته باشی من هم تو را دوست خواهم داشت.» ما حتی در زندگی زناشویی نیز خود‌محور هستیم. کانون تلاش‌های ما رفع نیازهای خودمان است. برایشوهر ایده آل بودن باید به این نکته توجه کرد .

در مقابل، عشق بی قید و شرط، بر روی رفع نیازهای دیگری تکیه می‌کند. در زندگی زناشویی، این شوهر است که در پی عالی‌ترین منافع و مصالح زن می‌رود. شوهر حتی اگر با تلاش‌های زن هم کاملاً موافق نباشد از آن‌ها حمایت می کند. این شوهر است که به زن کمک می کند تا به اهداف و آرزوهایش برسد، زیرا برای او به عنوان یک شخص احترام قائل است. شوهر نمی‌گوید: «اگر فلان کار را برایم بکنی من هم ظرف‌ها را می‌شویم». شوهر می‌گوید: «من ظرف‌ها را می‌شویم چون می‌دانم خسته‌ای».

همه ما دوست داریم فکر کنیم کسی ما را بی قید و شرط دوست دارد. کودک، خواهان این نوع عشق از طرف والدینش است. زن و شوهر نیز خواهان عشق بی قید و شرط یکدیگرند. شوهر قرار است پرچمدار عشق بی قید وشرط باشد. او قرار است آهنگ گام‌ها را تعیین کند.

اما بسیاری از شوهران منتظرند تا زنانشان، نقش رهبری را در عشق بی قید و شرط به عهده بگیرند. آن‌ها عقب می‌نشینند و می‌گویند: «هر وقت زنم تصمیم گرفت مهربون باشه، من هم به او محبت می‌کنم».

3. شوهر ایده آل ، زنش را اولین اولویت‌ زندگی خویش قرار می‌دهد؛

برای بسیاری از مردان، شغل و حرفه تقریباً در صدر فهرست اولویت‌ها قرار دارد. مردان مقدار زیادی از احساس ارزشمندی‌شان را از شغلشان می‌گیرند. این الزاماً تضادی با رابطه مردان با زنانشان ندارد، مگر اینکه شغل آن‌ها تمام فکر و ذکرشان را به خود مشغول کرده باشد. افراد، مهم‌تر از اشیاء و امور هستند. این اصل اساسی خانواده‌های کارآمد است. یک شوهر خوب هرگز اجازه نخواهد داد شغلش جای وقت با همسر بودن را بگیرد.

رقیب دیگر موقعیت زن، مادر شوهر است. این امر به‌ویژه در سال‌های اول ازدواج صادق است. اگر مردی رابطه نزدیکی با مادرش داشته باشد و یا از نظر آسایش جسمی یا عاطفی به او وابسته باشد، ممکن است مادرش از حضور یک زن جدید در زندگی او احساس خطر کند. ممکن است تقاضاها یا خواسته‌های مادر پس از ازدواج پسرش بیشتر و شدیدتر شود و پسر ممکن است شب‌ها زنش را تنها بگذارد تا به کمک مادرش بشتابد. چنین الگویی به‌طور اجتناب‌ناپذیر احساس نفرت و انزجار را در زن به وجود می‌آورد.

4. شوهر ایده آل ، متعهد به کشف و رفع نیازهای همسرش است؛

بسیاری از مردان، به سادگی پی به نیازهای زنشان نمی‌برند و در نتیجه، هیچ تلاشی در جهت رفع آن نیازها نمی‌کنند. برخی از شوهران معتقدند که اگر شغل خوب و دائمی داشته باشند و حقوق و درآمد خوبی کسب کنند نقش خود را به عنوان شوهر انجام داده‌اند. آن‌ها هیچ شناختی از نیازهای عاطفی و اجتماعی زن ندارند.
منظور این نیست که بگوییم شغل و حرفه مرد، و تلاش و کوشش او در زمینه شغلی‌اش از نظر زن بی‌ارزش است. معمولاً زنان تلاش‌های شوهرشان را می‌بینند و از کوشش او برای تأمین نیازهای مادی خانواده تشکر می‌کنند. اما این اول کار است اما آخر کار نیست.

نیاز عاطفی زن به عشق، محبت، ملایمت، تشویق و دلگرمی همان‌قدر برای سلامت عاطفی او اساسی است که غذا برای سلامت جسمی او.

شوهری که صرفاً به تأمین نیازهای مادی اکتفا می‌کند و از آن خشنود است، دیدگاه بسیار محدودی از اهمیت نقش خود به عنوان شوهر دارد. وقتی نیازهای مادی مثل غذا، پوشاک و مسکن تأمین شد، نوبت رفع نیازهای درونی زن می‌رسد. اصلی‌ترین نیاز عاطفی زن، نیاز به عشق و محبت است و زن باید احساس کند دوستش دارند. شوهر کارآمد شوهری است که دائماً به همسرش محبت می‌کند و به او نشان می‌دهد که دوستش دارد. به این ترتیب، زن او با قلبی پر از عشق زندگی خواهد کرد و به شوهری  را که این نیاز او را برطرف می‌کند بسیار ستایش خواهد کرد و واکنش مثبتی به تلاش‌های او خواهد داد.

5. شوهر ایده آل با زنش صحبت می‌کند؛

برخی پژوهش‌ها نشان داده‌اند زنان به طور معمول، حدود دو برابر مردان صحبت می‌کنند. به احتمال قوی، مردان بیشتر این گفت و گوهایشان را هم در محیط کارشان مصرف می‌کنند و گاه وقتی به خانه می‌رسند فقط یک کلمه برایشان باقی مانده است. وقتی زن می‌پرسد: «امروز چه طور بود؟» او پاسخ می‌دهد: «خوب». یک چنین مختصر‌گویی هرگز نمی‌تواند الگوی یک شوهر کارآمد باشد. بسیاری از شوهرها باید این الگوی رفتاری خود را کنار بگذارند تا بتوانند نیاز همسر خود را به برقراری ارتباط بر آورده کنند.

مسائل زندگی در ابتدا از طریق ارتباط کلامی، به‌خصوص بحث در مورد افکار، احساسات و آرزوهای ما مطرح می‌شود و با یکدیگر در میان گذاشته می‌شود. افکار و احساسات و آرزوها را نمی‌توان با رفتار ما مشاهده کرد و به آن‌ها پی برد. یکی از عمیق‌ترین آرزوهای یک زن این است که شوهرش را بشناسد. به گزارش اسان طب وقتی شوهر از افکار، احساسات و آرزوهای خود حرف می‌زند زن احساس می‌کند شوهر اجازه ورود به دنیای خودش را به او داده است. وقتی شوهری مدت‌های طولانی درباره احساساتش حرف نمی‌زند، زن احساس می‌کند که شوهر رابطه‌اش را با او قطع کرده و در نتیجه، زن احساس انزوا و تنهایی می‌کند.

6. شوهر ایده آل ، پایبند ارزش‌های معنوی و اخلاقی است؛

در یک خانواده سالم، شوهر، معتقد به یک سری ارزش‌های معنوی و اخلاقی است و سعی دارد آن‌ها را در خود و خانواده پیاده کند. او از تقوایی بهره می‌برد که او را به انجام واجبات، از جمله وظایف مربوط به خانواده وا می‌دارد. این ویژگی، سلامت خانواده و رضایت‌مندی اعضای آن را به ارمغان می‌آورد.

هر چه مرد پایبندتر به باورهای ارزشمند اخلاقی و معنوی باشد بیشتر مورد احترام همسرش قرار خواهد گرفت. هر چه کمتر پایبند این ارزش‌ها باشد یا شکاف بین ادعاهای وی و عمل وی در این زمینه‌ها بیشتر باشد، بی‌احترامی بیشتری را نسبت به خود به وجود می‌آورد.

 

منبع مطلب شوهر ایده آل : سایت آسان طب

http://asanteb.com/


نظر

اگر مادری چند هفته ای از کودک دور شود کودک شش تا هشت ماهه ممکن است دچار افسردگی شود ، مخصوصا اگر تا ان زمان منحصرا مادر از او مراقبت کرده باشد . کودک در چنین شرایطی به خاطر ترس از جدایی کودکان افسرده می شود اشتهای خود را از دست می دهد ، به اشنا و غریبه پاسخی نمی دهد.

ترس از جدایی کودکان

ترس از جدایی کودکان

ترس از جدایی کودکان یکی از مشکلات کودکان در جامعه است . اگر مادری چند هفته ای از کودک دور شود کودک شش تا هشت ماهه ممکن است دچار افسردگی شود ، مخصوصا اگر تا ان زمان منحصرا مادر از او مراقبت کرده باشد . کودک در چنین شرایطی به خاطر ترس از جدایی کودکان افسرده می شود اشتهای خود را از دست می دهد ، به اشنا و غریبه پاسخی نمی دهد ، غالبا به پشت دراز می کشد و سرخود را از این طرف به آن طرف می گرداند و دیگر سعی نمی کند بنشیند و یا جهان پیرامون خود را کشف کند .

درباره ترس از جدایی کودکان بیشتر بدانید ..

در باره ی ترس از جدایی کودکان باید گفت ، در دو تا دو ونیم سالگی دیگر جدا شدن از مادر افسردگی ایجاد نمی کند ، بلکه به صورت اضطراب جدی و دردناکی جلوه می کند . اگر مادر یا پدر به خاطر کاری ضروری ناچار باشند برای مدتی از شهر خارج شوند و یا مادر کار تمام وقت بگیرد و ازقبل هم کودک را به کسی ای جایی که قرار است مراقبت از او را به عهده بگیرند ، عادت نداده بشاد ، کودک ممکن است هیچ نشانه ای از اضطراب بروز ندهد و خیلی خوب هم با مراقبت کننده کنار می اید .اما به محض اینکه مادر بر می گردد ، کودک به طرف او می دود و خود را به دامان او می آویزد و هر وقت که مادرش می خواهد از او دور شود با وحشت جیغ می کشد و گریه می کند . در این هنگام او اجازه نمی دهد که مراقبت کننده اش حتی یک قدم پیش بیاید و حتی نسبت به او بی ادبی هم می کند . موقع خواب کودک با قدرت هر چه تمام تر به مادرش چنگ می اندازد و اجازه نمی دهد او را در تختش بگذارند .

در سن سه سالگی احتمال ترس از جدایی کودکان کمتر است چون شما می توانید شرایط جدید را برایش توضیح دهید و او در سنی هست که این موضوع را بفهمد و اعتمادش را به شما از دست ندهد . ولی نمی توانید مطمئن باشید که واکنش او چه خواهد بود . بچه هایی که احساس ناامنی دارند ، بیش از حد حساس هستند ویا فقط پدر و مادر خودشان را می شناسند ، ممکن است در مقابل مهد کودک یا پرستار غریبه مقاومت کنند .

حتی در پنج یا شش سالگی هم ممکن است کودکانی از این که آنها را به مهد کودک یا کلاس اول مدرسه بگذارید خوششان نیاید و مقاومت کنند . به گزارش آسان طب  اگر کودک خواهر و برادر بزرگتری داشته باشد ، احتمال این وضع کمتر است ، چون روزها و ماه ها با آنها درباره ی آرزوی رفتن به مدرسه صحبت کرده است .

 

منبع مطلب ترس از جدایی کودکان : سایت آسان طب

http://asanteb.com/